Gua Sha

Ved denne behandling bruges små ”massageredskaber” oftest lavet af kohorn. Huden i et bestemt område påføres olie og redskabet bruges til at ”skrabe” hen over huden. Redskabernes form er flad og fladerne er runde med specielle “hak” eller buer. Redskaberne kan fås i flere forskellige former og størrelser. Der er en mening med de mange former – de anvendes forskelligt alt efter størrelsen og typen af den behandlede stagnation/infiltration.

Gua Sha er praktisk talt en smertefri skrabning af huden. Behandlingen giver en øget blodgennemstrømning, hvorved blokeringer løsnes op, og energien igen kan flyde frit. Gua Sha behandler væv, der ikke er iltet og øger kredsløbet. Ved skrabning af huden frigives histamin fra kroppen. Histamin er et af kroppens affaldsstoffer, der har tendens til at ophobe sig.

Gua Sha anvendes gerne i forbindelse med store smerter og urosmerter. Der findes mange billeder af behandlinger, hvor patienternes hud enten er “smågrise lyserød” eller bordeaux rød – det er alt efter graden af stagnationer i hud og muskel. Altså kan røde og blå mærker forekomme efter endt behandling, og de forsvinder i løbet af nogle dage.

Gua Sha behandler

Pia E. Nielsen - Siden 1992 har jeg været selvstændig behandler med egen klinik

Pia E. Nielsen

Akupunktør
NADA behandler
AcuNova behandler
Muskelterapeut
Zoneterapeut
NHT Vejleder
Sygehjælper

Har du en sundhedsforsikring, er behandling med akupunktur som oftest fuldt dækket.

Online Booking