NADA Øreakupunktur

Øre- og andre akupunktur-former regulerer kroppens hormoner og transmitterstoffer, som det kendes fra moderne medicin. Derfor kan akupunktur anvendes i behandling af f.eks. stress, angst, søvnproblemer og ikke mindst abstinenser.

NADA-metoden kan kun delvis forklares via moderne medicin. Metoden skal først og fremmest forstås i lyset af Traditionel Kinesisk Medicin ( TCM ). Akupunktur er en behandling med sterile engangsnåle, der har til hensigt at balancere hele kroppen/mennesket ved at få livsenergien Qi til at cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppens energibaner, meridianerne. Ubalance eller blokering i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom.

NADA-metoden fungerer udmærket sammen med medicinsk behandling og øger effekten af andre terapeutiske metoder, og bruges derfor også i forbindelse med terapeutiske samtaler, gruppebehandling, kropsbehandling og hypnoterapi m.m.

Nålene sidder i ca. 30 til 60 min. i begge ører, da metoden er styrkende og balancerende.

NADA-metoden hjælper klienten med at fokusere og giver indre ro og kontrol. Metoden betragtes som bivirkningsfri.

NADA-behandling er tænkt både som en hjælp ved psykiske problemer som angst, stress, søvnforstyrrelser, aggressioner og har en ekstraordinær god effekt i abstinensbehandling (f.eks. ved stoftrang og abstinenser). Selvom metoden kan bruges ved f.eks. akut angst, stoftrang eller uro, virker NADA-behandling bedst over et længere tidsrum sammen med andre metoder/behandlinger.

NADA-modellen har vist sig virkningsfuld ved alle typer af misbrug og i alle misbrugets faser samt ved psykiatriske symptomer. Metoden er effektiv i behandlingen af bl.a:

· Angst, nervøsitet & panikanfald
· Depression & depressionslignende tilstande
· Hovedpine
· Eksamensangst
· Abstinenser og stoftrang
· Indre kontrol
·
Søvnforstyrrelser
·
At kunne sætte ord på følelser
·
Aggression
·
Fysisk/psykisk uro & tankemylder
·
Spændingstilstande
· Akut krise
·
Angst
·
Stress
·
ADHA
· At fremme recovery behandling
·
At forebygge recidiv (tilbagefald)

NADA Øreakupunktur behandlere

Pia E. Nielsen

Akupunktør
NADA behandler
AcuNova behandler
Muskelterapeut
Zoneterapeut
NHT Vejleder
Sygehjælper

Johnni Latkovic Kjær

Akupunktør
Osteopati
Manuelterapeut
Columnaterapeut

ONLINE BOOKING
RING TIL OS

Har du en sundhedsforsikring, er behandling med akupunktur som oftest fuldt dækket.