Back to top

Akupunktur og Massage Klinikkens historie

Akupunktur & Massage Klinikken / Om / Akupunktur og Massage Klinikkens historie

Akupunktur og Massage Klinikkens historie

Akupunktur & Massage Klinikken har en lang historie og er meget mere end det, den syner at være i dag.
I dag har klinikken to ejere, Dennis Pedersen og Pia Nielsen, der tilbyder holistiske massage- og akupunkturbehandlinger.

Pia Nielsen

Pia Nielsen er medejer af Akupunktur og Massage Klinikken. Pia er uddannet sygehjælper, muskel- og zoneterapeut samt TCM-akupunktør (Traditional Chinese Medicine). Pia er RAB- og PA registreret.

Pia startede i 1991 på uddannelsen muskelterapeut i Roskilde på Muskel- og Zoneterapeut skolen, hvor hun også færdiggjorde sin uddannelse som zoneterapeut i 1993. Pia dygtiggjorde sig bl.a. i anatomi, fysiologi og patologi.
Pia Nielsen er medejer af Akupunktur og Massage Klinikken. Pia er uddannet sygehjælper, muskel- og zoneterapeut samt TCM-akupunktør (Traditional Chinese Medicine). Pia er RAB- og PA registreret. Pia startede i 1991 på uddannelsen muskelterapeut i Roskilde på Muskel- og Zoneterapeut skolen, hvor hun også færdiggjorde sin uddannelse som zoneterapeut i 1993. Pia dygtiggjorde sig bl.a. i anatomi, fysiologi og patologi.

Dennis Pedersen

Dennis Pedersen medejer af Akupunktur og Massage Klinikken
Dennis Pedersen er medejer af Akupunktur og Massage Klinikken. Dennis er uddannet massør, skade- og zoneterapeut og akupunktør. Dennis afsluttede sin uddannelse som massør i 2012 og realiserede sit ønske om at blive selvstændig, da han blev medejer af Akupunktur og Massage Klinikken Dennis er uddannet massør, skade- og zoneterapeut og har intentioner om at uddanne sig som akupunktør i nær fremtid.

Der var engang – Akupunktur Klinikken

Pia åbnede sin egen klinik i 1992-93. Pia har altid drømt om at have sin egen klinik, forblive bosat i Korsør og arbejde med mennesker. Dengang var klinikken en bibeskæftigelse, men visionen for Pias klinik var at have patienten i fokus for at kunne give den mest optimale behandling for en smertefri tilværelse. Pias klinik var på dette tidspunkt en fuldtidsbeskæftigelse og ved siden af lod hun sig uddanne som akupunktør og blev færdig i år (1997-)1999 ved Helseskolen i Søborg hos Per og Carsten Lauborg.

Pia har været selvstændig med egen klinik siden 1993. Pia har ved siden af sin klinik arbejdet som bl.a. spachef på Comwell Korsør (2013-14) og behandler hos Kiropraktorerne i Sorø ved Carsten Nøddeskou (2010-15) Klinikken er Pias drøm, der er gået i opfyldelse, og uden at blive for bogstavelig betegner Pia klinikken som en del af sin identitet, fordi hun identificerer sig med sit virke, og hendes klinik har haft adresse ved siden af eller på hendes families bopæle.

 

Dennis – et frisk pust

Faktisk blev Dennis fuldtidsmassør ved et tilfælde. Dennis startede sin massøruddannelse i januar 2012 og færdiggjorde grunduddannelsen på aftenskole et halvt år efter. Dennis havde i sinde at praktisere hjemme i sin fritid – lige indtil Pia ringede. Pia ringede i forbindelse med en åben stilling på hendes nye klinik på Glasværket i september 2012. Dennis accepterede tilbuddet og startede lige straks med at arbejde for Pias Akupunkturklinikken ved siden af sit fuldtidsarbejde i Føtex.

 

Pia som supervisor og et travlt program

Dennis arbejdede ved siden af sit fuldtidsjob hos Akupunkturklinikken, på Comwell Korsør og Sorø under Pias ledelse. Samtidig startede Dennis med at arbejde hos Kiropraktorerne i Sorø. Samarbejdet med Kiropraktorerne i Sorø fortsatte, efter Dennis opsagde sit arbejde hos Føtex og blev medejer af det, der i dag er Akupunktur og Massage Klinikken.

 

En ny start og et smukt partnerskab

I 2012 rykkede Pia sin klinik ned på Norvangen, Glasværket, for at blive en del af Sundhedsgangen. Sådan ville patienter have mulighed for lindring af smerter og wellness ét samlet sted.  Kiropraktisk Klinik ved Liselotte Laursen og Akupunktur & Massage Klinikken ligger dør om dør og deler begge opfattelsen, at patienten er i fokus.

Historien om en ny start fører til historien bag, at Dennis blev medejer. Dennis ville forfølge sin drøm om at blive selvstændig, da han i løbet af et halvt år som massør oplevede at have stablet en fornuftig forretning op. Dennis ønskede ligesom Pia at blive selvstændig med egen klinik, men Pia ville ikke af med en god kollega og behandler. Så sådan blev Dennis medejer og klinikken ændrede navn til Akupunktur og Massage Klinikken i januar 2013. I 2015 blev Dennis færdiguddannet akupunktør  så rent faktisk har klinikken to uddannede massageterapeuter & akupunktører.