Back to top

Hotstone Massage

Akupunktur & Massage Klinikken / Hotstone Massage

Hotstone med ægte lavasten

Hot stone massage med varme lavasten – læg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi!

 

Massage med varme sten

Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop en duftfri koldpresset mandelolie. Stenmassagen retter sig mod behandling af fysiske symptomer og skader på samme måde som traditionel fysiurgisk massage. Samtidig kan det være en sanserig og dybt afslappende wellness oplevelse.

 

Hot Stone Massage

Hot stone massage er en gammel indisk massageform, hvor lavasten bliver varmet op til 50 grader. Behandlingen er smertefri og stenene er ikke for varme mod huden. Massagen har til hensigt at afstresse krop og sjæl ved at være en blid terapi form, der langsomt trænger ind i musklerne og løsner alle spændinger. Hot Stone Massage går også under navnet Energy Therapy, da massagen både har en fysisk og en psykisk effekt – flere oplever, at behandlingen får dem i en meditativ tilstand.

 

I massagen med de varme lavasten arbejdes med lange, dybe strøg hen over led og over store dele af kroppen for at give en følelse af længde, fylde, rummelighed og sammenhæng. Stenene placeres strategisk på kroppen for at opfylde behandlingens fokus: at opløse blokeringer og bringe kroppen i balance.

 

Lune sten mod øm krop

Følelsen af varme, glatte lavasten i hænderne, på panden og mellem tæerne og de blide dybdegående strøg på en øm og træt krop, gør denne massageform til meget mere en blot en fysisk kropsbehandling – en anderledes afslappende og helstøbt oplevelse. Det er muligt at kombinere stenmassagen med andre behandlingsformer. Akupunktur & Massage Klinikken tilbyder bl.a. fysiurgisk massage, dybdemassage og sportsmassage. Det er ingen dårlig idé at starte med hotstone massage og dernæst få sportsmassage til nogen eventuelle ømme løbeben, mens de varme sten ligger på kroppen og lader deres varme sive ind i muskler og led.

 

Behandlingen udføres af certificerede terapeuter.

Hotstone 2